Політика конфіденційності Arowana Club

1. Введення

Ця Політика конфіденційності встановлює, як ми, Arowana Club LLC («Arowana Club»), використовуємо і захищаємо Ваші персональні дані, які Ви надаєте нам або які іншим чином отримані або згенеровані нами, в зв'язку з використанням Вами наших послуг ("Послуги") . Для виконання цілей цієї Політики конфіденційності «ми», «нас» і «наш» відносяться до Arowana Club, а «Ви» відноситься до Вас, як до користувача Послуг.

1.1 Принципи конфіденційності. Основоположні принципи збору і обробки персональних даних Arowana Club:

  • Ми можемо використовувати Ваші дані, для того, щоб показувати Вам рекламу, виключно на Веб-сайті, і тільки ту, яку ми перевірили самі.
  • Ми зберігаємо тільки ті дані, які необхідні Arowana Club для забезпечення безпечного і багатофункціонального виконання функції пошуку роботи.

1.2. Умови надання послуг. Ця Політика конфіденційності є частиною Умов надання Послуг, в яких описуються умови, відповідно до яких Ви використовуєте наші Послуги. Умови надання Послуг доступні за адресою http://arowanaclub.org/terms. Політика конфіденційності повинна розглядатися виключно спільно з Умовами надання Послуг.

1.3. Представник ЄЕП. Якщо Ви проживаєте в країні, що входить до Європейського економічного простору (ЄЕП), то послуги, що надаються Arowana Club, що відповідають встановленим цілям застосування законодавства про захист персональних даних знаходяться під контролем відповідного законодавства про захист персональних даних, Представника ЄЕП, за умови користування нашими Послугами.

2. Правова підстава обробки Ваших персональних даних

Ми обробляємо Ваші персональні дані на підставі того, що це необхідно для реалізації наших законних інтересів: (1) надання ефективних та інноваційних послуг нашим користувачам і (2) виявлення, запобігання або інше рішення проблем шахрайства або безпеки при наданні Послуг, за винятком випадків, коли наші інтереси порушують Ваші інтереси, основні права і свободи, які вимагають захисту персональних даних.

3. Які персональні дані ми використовуємо

3.1. Користувач, публікуючи резюме і / або інші дані на Веб-сайті та / або відправляючи CV та / або інші подібні листи на електронні адреси компаній і / або інших користувачів, добровільно дає згоду Arowana Club (зареєстрованої в Одесі, ул.Тенистая 2-a), а також третім особам, які мають доступ до цього Веб-сайту, на обробку персональних даних (що містяться в CV, повідомленнях та / або іншої інформації, зібраної і / або розміщеної на Веб-сайті та / або відправленої іншим користувачам).

3.2. Обробка Персональних даних включає в себе будь-які дії та / або набір дій, які пов'язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптацією, модифікацією, поновленням, використанням і поширенням (реалізацією, передачею), видаленням Персональних даних Користувача задля забезпечення роботи сервісів Веб-сайту.

3.3. Обсяг Персональних даних Користувача, які обробляються і які можуть бути включені в персональну базу даних (включаючи базу даних CV), визначається як будь-яка інформація про Користувача (яка публікується в CV та / або інших зібраних даних). і / або опублікування на Веб-сайті та / або листи, відправлені через Веб-сайт), які стануть відомі Arowana Club, а також будь-яким третім особам, які використовують Веб-сайт.

3.4. Згода Користувача на обробку своїх персональних даних не вимагає від Arowana Club додаткових повідомлень при передачу його персональних даних третім особам відповідно до ст. 21 Закону України "Про захист персональних даних".

3.5. Приймаючи цю угоду, Користувач підтверджує, що розуміє свої права, визначені Законом України "Про захист персональних даних", а також мету збору, зберігання і обробки його персональних даних. Користувач також погоджується з тим, що термін обробки його персональних даних є невизначеним.

3.6. Користувач може в будь-який час змінити (оновити, додати) персональні дані або їх частину, а також свої настройки конфіденційності, використовуючи функцію редагування і налаштування доступу до особистої інформації, а також вимагати від Arowana Club повного видалення свого облікового запису і всіх персональних даних з бази даних Веб-сайту.

3.7. Метою збору, зберігання і обробки персональних даних є надання Користувачеві персоналізованих послуг Веб-сайту, в тому числі: доступ до розділу особистого профілю, авторизація, нагадування пароля, розміщення і відправка резюме і / або вакансій, таргетування рекламних матеріалів, спілкування з Користувачем, включаючи повідомлення, запити та інформацію, що стосуються використання Веб-сайту, надання послуг, обробки запитів Користувача, а також інших послуг Веб-сайту.

4. Зберігання

Якщо в цій Політиці конфіденційності не вказано інше, то персональні дані, які Ви нам надаєте, будуть зберігатися протягом всього часу, необхідного нам для виконання наших зобов'язань щодо надання Послуг.

5. Обробка персональних даних

5.1. Безпека та охорона. Arowana Club забезпечує роботу масових соціальних спільнот, які ми зобов'язані захищати від зловживань і порушень Умов надання Послуг. Щоб підвищити безпеку Вашого облікового запису, а також запобігти спам, зловживання та інші порушення наших Умов надання послуг, ми можемо збирати метадані, такі як Ваш IP-адресу, пристрої та додатки від Arowana Club, які Ви використовуєте, історію і т.д.

5.2. Спам і зловживання. Щоб запобігти фішинг, спам і інші види зловживань і порушень Умов надання Послуг Arowana Club, наші модератори можуть перевіряти повідомлення, про які їм повідомили їх одержувачі. Якщо повідомлення про спам у відправленому Вами повідомленні було підтверджено нашими модераторами, ваш профіль може бути обмежен від контакту з незнайомцями - тимчасово або назавжди. Ви можете це оскаржити. У разі більш серйозних порушень Ваш аккаунт може бути заблокований. Ми також можемо використовувати автоматизовані алгоритми для запобігання спаму і фішингу.

5.3. Функціональність крос-пристроїв. Ми також можемо зберігати деякі зведені метадані для створення нових функцій Arowana Club (див. Розділ 5.4 нижче), які виконуються на всіх Ваших пристроях.

5.4. Розширені можливості. Ми можемо використовувати деякі узагальнені дані про те, як Ви використовуєте Arowana Club для створення нових корисних функцій.

6. Хто може мати доступ до Ваших персональних даних

Інші користувачі Arowana Club. Інші користувачі наших Послуг, з якими Ви вирішуєте спілкуватися і ділитися певною інформацією, що знаходяться за межами ЄЕЗ. Зверніть увагу, що, приймаючи положення та умови і вирішивши спілкуватися з іншими користувачами Arowana Club, що знаходяться за межами ЄЕЗ, Ви даєте нам повноваження передавати Ваші персональні дані від Вашого імені таким користувачам відповідно до цієї Політики конфіденційності. Ми застосовуємо всі необхідні технічні та організаційні заходи (включаючи шифрування Ваших персональних даних), щоб забезпечити рівень безпеки Ваших персональних даних, у відповідь на виникаючі ризики.

7. Ваші права у відношенні персональних даних, які Ви надаєте нам

Згідно з чинним законодавством про захист даних, за певних обставин Ви маєте наступні права щодо своїх персональних даних. Ви маєте право: вимагати копію всіх Ваших персональних даних, які ми зберігаємо, і передати цю копію іншому контролеру даних; видалити (див. розділ 8 нижче) або змінити свої персональні дані; обмежувати обробку або заперечувати обробці Ваших персональних даних; виправити будь-які неточні або неповні персональні дані, які ми зберігаємо про Вас; і подати скаргу до національних органів із захисту даних щодо нашої обробки Ваших персональних даних.

8. Зміни в Політиці конфіденційності

Ми будемо переглядати і час від часу оновлювати Політику конфіденційності. Будь-які зміни в цій Політиці конфіденційності вступають в силу після публікації оновленої Політики конфіденційності на цій сторінці http://arowanaclub.org/terms. Будь ласка, перевіряйте наш Веб-сайт часто, щоб побачити будь-які оновлення або зміни в нашій Політиці конфіденційності, короткий виклад яких ми будемо надавати нижче.
Про важливі зміни, внесені в цю Політику конфіденційності, ми будемо Вас сповіщати.
ua RU EN UA